stockholm_hero5.jpg

Rätt kompetens nu och i framtiden med Comaea Competency

Comaea Competency är hjärtat i det strategiska kompetensarbetet, det är här strategierna realiseras och tolkas till kompetenser. Ni kan enkelt skapa och identifiera kompetensinnehåll i form av roller, befattningar och team. Med Comaea Competency får din organisation ett strukturerat ramverk som gör kompetensarbetet enklare och analysen mer kraftfull.

mer >

testimonial_skandiafastegether.jpg

"Vi har en väldig blandning av roller och yrken – tekniker, ekonomer, förvaltare, projektledare m fl. Nu har vi lärt oss att använda systemet mer bolagsövergripande så att vi, enkelt uttryckt, kan bli allt bättre på att hjälpa varandra."

- Nelly Kroné, HR-partner, Skandia Fastigheter 

Skandia_Fastigheter_Logo_White.png

kunder

vasterastad.png
Stockholmsstad.png
Skandia_Fastigheter_Logo_Green.png
svart-karlskrona-kommun _black.png
nacka_commune.png
academedia.png
kunskapsskolan-logo-kvadrat-01.jpg
Malarenergi_logo.svg.png

ditt comaea-team i sverige

bio_per_palmer.png

Per Palmér

CEO and Founder

Teamet leds av Comaeas grundare och VD Per Palmér, en serieentreprenör med en passion för People Management och Human Capital Development. 

bio_magnuss.png

Magnus Oskarsson

Director of Sales & Marketing

Har lång erfarenhet att leda och utveckla företag i olika miljöer och geografier. Magnus har byggt nya organisationer, både interna och distributörsnätverk. Hans erfarenhet säger för att  bli en vinnande organisation krävs att du  jobbar förankrat och prioriterat med kompetensförsörjning för att nå uppsatta mål för såväl bolaget som för de anställda. Ett engagerat, fokuserat och involverat team gör skillnad. Gillar outdoor aktiviteter.

Skärmavbild 2022-02-04 kl. 17.44.49.png

Osmo Bergman

Customer Success Manager

Har arbetat på Comaea sedan 2021 som ansvarig för support och kvalitetssäkring.Drivs att av bygga goda kundrelationer och göra det lilla extra för att ge våra kunder bästa möjliga support och stöd i sitt arbete med att framtidssäkra sina medarbetares kompetens och medarbetarutveckling.

bio_roland_persson.png

Roland Persson

Senior Consultant

Roland har arbetat med Comaea sedan 2009. Har lång erfarenhet från implementationer hos kunder inom både privat och offentlig verksamhet. Roland har en bred förståelse för kundernas behov, chefernas situationer och IT-avdelningarnas krav. Han är också van att hålla utbildningar för chefer, administratörer och ledningsgrupper. 

Om han inte hjälper dig så är han säkert ute i skogen.

 
bacgournd)blue.jpg

kontakt

Om du är intresserad av att ta reda på mer om vårt molnbaserade kompetenshanteringssystem och hur det omedelbart kan påverka din organisation, vänligen kontakta oss.

Vi använder gärna en helt anpassad demonstration för att visa dig hur en Comaea-app eller till och med en Comaea-lösning i full skala kan driva din organisation mot framgång!

Comaea Sweden
Surbrunnsgatan 44
113 48 Stockholm

Tel: +46 763 283 058‬ 

info@comaea.com