Comaea Talent Management

Talent Management är ett komplett system för såväl ledning som chefer och medarbetare

Nu är vi i Sverige!

icon-pdf-white.png

Utveckla din verksamhet med hjälp av dess kompetenser

Är du redo att arbeta strategiskt med er kompetens och talang? Dags att se över arbetet med strategisk kompetensförsörjning? Comaea Talent Management är ett komplett system för såväl ledning som chefer och medarbetare. Systemet har till exempel stöd för kompetensinventeringar, utvecklingssamtal, HR-analyser och CV. På ett enkelt och strukturerat sätt kan du kombinera systemets moduler för att skapa ett användarvänligt, digitalt system som passar just era behov. 

Kraftfullt verktyg för talent management

Du får ett systemstöd med fokus på användarupplevelse som ger dig och dina medarbetare kontroll över alla steg för att bli framgångsrika i ert arbete med talent management.

Matcha verksamhetens kompetensbehov med medarbetarens önskemål

Du får en tydlig översikt där organisationens kompetensgap och behov synliggörs.

Utveckla medarbetarna i linje med organisationens mål

Lättanvända moduler ökar möjligheten till effektiv målstyrning och utvecklingsplaner för alla nivåer i organisationer. Du väljer själv om du vill börja med en modul eller hela systemet på en gång.

Kom i gång med strategisk kompetensförsörjning

Vet ni hur många av era medarbetare som uppfyller sina mål? Mäter och följer ni upp medarbetarnas prestationer? Dessa frågor är svåra men viktiga i en organisation som vill arbeta strukturerat med kompetensförsörjningsfrågor.

Specialanpassade lösningar för din verksamhet

För ett antal utvalda branscher – skola, vård och omsorg samt kommunledning – kan vi erbjuda lösningar för att säkerställa att verksamhetens kompetens lever upp till såväl lagkrav som organisationens egna standarder, och samtidigt är enkla att använda på alla nivåer i organisationen.

Comaea Kommunkoll - Comaea för kommun

Comaea Skolkoll - Comaea för skolan

Comaea Vårdkoll - Comaea för vården

 

kompetensplanering

 • hitta rätt kompetens till rätt projekt eller uppdrag

 • utveckla medarbetarna i linje med organisationens mål

 • hantera generationsväxlingen

krav & certifikat

 • överblick av medarbetarnas utbildningar och certifikat

 • visar vilka lagstadgade certifikat som är på väg att gå ut

 • skickar påminnelser

cv plus

 • utbildningar, kompetenser och arbetslivserfarenheter

 • avancerad sökfunktion

 • se vilka som kan passa för framtida projekt

utvecklingssamtal

 • bättre översikt

 • enklare och effektivare uppföljning

 • smidig målstyrning för organisationers och individers utveckling

Ett IT stödsystem ska underlätta för verksamheterna att på mer rationella grunder kunna analysera komplexa samband och göra val av åtgärder och aktiviteter inom ramen för processen för kompetensförsörjning.

 

Det innebär också att staden vill ha och strävar efter en ökad förmåga till att kvalitetssäkra Information , beslut , processer och därmed ha bättre förutsättningar att nå mål och resultat.

Genom att använda Comaea HCM uppnår vi den nyttan i ett system präglat av state of the art funktionalitet och  en påtaglig användarvänlighet.”  

Mats Wistrandh, HR strateg, Västerås stad 

Ditt Comaea-team i Sverige

Teamet leds av Comaeas grundare och VD Per Palmér, en serieentreprenör med en passion för People Management och Human Capital Development. 

 

Magnus Oskarsson,

Director of Sales & Marketing

Har lång erfarenhet att leda och utveckla företag i olika miljöer och geografier. Magnus har byggt nya organisationer, både interna och distributörsnätverk. Hans erfarenhet säger för att  bli en vinnande organisation krävs att du  jobbar förankrat och prioriterat med kompetensförsörjning för att nå uppsatta mål för såväl bolaget som för de anställda. Ett engagerat, fokuserat och involverat team gör skillnad. Gillar outdoor aktiviteter.

Malin Tolwers,

Customer Success Manager

Har arbetat på Comaea sedan 2011 som ansvarig för support och kvalitetssäkring.
Drivs att av bygga goda kundrelationer och göra det lilla extra för att ge våra kunder bästa möjliga support och stöd i sitt arbete med att framtidssäkra sina medarbetares kompetens och medarbetarutveckling.
Stort intresse för inredning och spenderar gärna tid med familj och vänner.

Roland Persson,

Senior Consultant

Roland har arbetat med Comaea sedan 2009. Har lång erfarenhet från implementationer hos kunder inom både privat och offentlig verksamhet. Roland har en bred förståelse för kundernas behov, chefernas situationer och IT-avdelningarnas krav. Han är också van att hålla utbildningar för chefer, administratörer och ledningsgrupper. 

Om han inte hjälper dig så är han säkert ute i skogen.

Kontakta vårt svenska kontor

Om du är intresserad av att ta reda på mer om vårt molnbaserade kompetenshanteringssystem och hur det omedelbart kan påverka din organisation, vänligen meddela oss.

Vi använder gärna en helt anpassad demonstration för att visa dig hur en Comaea-app eller till och med en Comaea-lösning i full skala kan driva din organisation mot framgång!

Vi erbjuder ett komplett utbud av globala industrilösningar

SITE MAP

WANT TO KEEP IN TOUCH?

SUBSCRIBE TO THE COMAEA NEWSLETTER

Sign up for our free newsletter and receive updates from the Comaea Group. These may include tips and new products as available. We will not spam you and we do not pass your details on to any third parties. You can unsubcribe at any time.