top of page
Stockholm Sweden Panorama

rätt kompetens nu och i framtiden med comaea competency

Comaea Competency är hjärtat i det strategiska kompetensarbetet, det är här strategierna realiseras och tolkas till kompetenser. Ni kan enkelt skapa och identifiera kompetensinnehåll i form av roller, befattningar och team. Med Comaea Competency får din organisation ett strukturerat ramverk som gör kompetensarbetet enklare och analysen mer kraftfull.

Comaea_Secondary elements_08 Apr-15.png
Comaea_Secondary elements_08 Apr-15.png

kunder

vasterastad.png
Stockholmsstad.png
Skandia_Fastigheter_Logo_Green.png
svart-karlskrona-kommun _black.png
nacka_commune.png
polar.png
kunskapsskolan-logo-kvadrat-01.jpg
Malarenergi_logo.svg.png
testimonial_skandiafastegether.jpg

"Vi har en väldig blandning av roller och yrken – tekniker, ekonomer, förvaltare, projektledare m fl. Nu har vi lärt oss att använda systemet mer bolagsövergripande så att vi, enkelt uttryckt, kan bli allt bättre på att hjälpa varandra."

- Nelly Kroné, HR-partner, Skandia Fastigheter 

Skandia_Fastigheter_Logo_White.png

ditt comaea-team i sverige

20220922_123405_edited.jpg

Per Palmér

CEO and Founder

Teamet leds av Comaeas grundare och VD Per Palmér, en serieentreprenör med en passion för People Management och Human Capital Development. 

DSC07439_edited.jpg

Niki Rohani

Digital marketing & Sales

Niki har jobbat med Comaea sedan 2022 och är ny Digital marketing och sales ansvarig. Hon jobbar med strategisk marknadsföring och kundkontakt. 

Skärmavbild 2022-02-04 kl. 17.44.49.png

Osmo Bergman

Customer Success Manager

Har arbetat på Comaea sedan 2021 som ansvarig för support och kvalitetssäkring.Drivs att av bygga goda kundrelationer och göra det lilla extra för att ge våra kunder bästa möjliga support och stöd i sitt arbete med att framtidssäkra sina medarbetares kompetens och medarbetarutveckling.

MicrosoftTeams-image.png

Karin Tolwers

Cheif Technology Officer

Karin är erfaren inom competence management system hon har arbetat på Comaea sedan 2009. Har lång erfarenhet av komplexa tekniska lösningar och implementationer inom både privat och offentlig verksamhet. Anvarar för för vår utvecklingsorganisation, ISO 27001 och är ofta länken mellan utveckling/teknik och kund.

kontakt oss - hem
bacgournd)blue.jpg

kontakt

Om du är intresserad av att ta reda på mer om vårt molnbaserade kompetenshanteringssystem och hur det omedelbart kan påverka din organisation, vänligen kontakta oss.

Vi använder gärna en helt anpassad demonstration för att visa dig hur en Comaea-app eller till och med en Comaea-lösning i full skala kan driva din organisation mot framgång!

Comaea Sweden
Hötorgsskrapan 1
Mäster Samuelsgatan 45, våning 17
111 57 Stockholm

Tel: +46 709 421 650

info@comaea.com

bottom of page